torsdag den 24. januar 2013

Dagens blur


Rullekravebluse/H&M, nederdel/H&M Trend, cardigan/Acne, taske/COS

5 kommentarer:

 1. Hvorfor Søren har du ikke flere læsere? Uden tøven og tvivl, tør jeg hurtigt sige, at der går ikke længe før denne blog er som minimum danmarkskendt, og med over de tusinde læsere. Wow, hvor er jeg bare fascineret! -Og fast læser på stedet. Kanon flot arbejde, Ida!

  http://carolinethorup.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Caroline dog! Aldrig har jeg før fået, en så fantastisk kommentar. Sikke nogle dejligt rosende ord at få smidt i hovedet, jeg kan ikke takke dig nok!

   Slet
 2. Jeg må tilslutte mig Carolines begejstring. Jeg har netop fundet din blog via en bloganbefaling, og selvom jeg kun har kradset lidt i overfladen og læst dine seneste indlæg, så er jeg allerede meget, meget, meget begejstret for det, jeg ser. Din stil og dit væsen fanger mig, og jeg spår, at din blog inden længe vil indtage pladsen som en af mine yndlinge. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med fremover - og desuden gå på opdagelse i dine tidligere indlæg. På forhånd tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for din begejstring, og håber da den bliver en yndling! Det glæder mig at få dig som læser, sådan nogle som dig gør mig bare endnu mere motiveret til at arbejde på bloggen. Det er mig der takker :)

   Slet
 3. Lækkert!

  Dét at et billed er sløret, giver virkelig en god effekt (-:

  SvarSlet